HOE AANMELDEN

1Stap
Klik op de login knop om u in te schrijven
2Stap
Wacht op de bevestiging van de beheerder
3Stap
Meld u aan met uw login en paswoord

De bevestigingstijd varieert in functie van de beheerder !

OPENINGSUREN

Maandag tot vrijdag 9h00 - 18h00
Zaterdag 9h00-17h30
Zondag Gesloten

MEUBELBEURS MECHELEN

Ondanks de stroom negatieve berichten, ging de Meubelbeurs Mechelen dan toch door. Mechelen bewijst eens te meer dat het goede moment kiezen (net na de uitverkoop), een stevig aanbod en een hedendaagse omkadering de juiste ingrediënten zijn voor een geslaagde, regionale beurs. De Meubelbeurs Mechelen garandeert de exposanten een maximaal perspectief, het biedt zijn bezoekers een VIP-onthaal en is vlot bereikbaar.

MEUBELBEURS BRUSSEL

De Meubelbeurs Brussel zet de toon in het hartje van de Benelux en wint ieder jaar aan belang op Europees niveau. De aanwezigheid van talrijke exposanten en buitenlandse bezoekers zijn een uitstekende barometer van het internationale succes van dit evenement.

Ondanks zijn eerder beperkte omvang, heeft de Meubelbeurs Brussel een zekere reputatie verworven bij de professionelen in de Europese sector: een beurs die strategische deuren opent naar talrijke internationale contacten.

De troeven van de Meubelbeurs Brussel zijn in enkele woorden samen te vatten: een compacte, geconcentreerde tentoonstelling, een kleurrijk, gevarieerd aanbod, en een doeltreffende organisatie en segmentatie in een authentieke setting.

De Meubelbeurs Brussel doet het goed. Het beeld van onze campagne straalt durf en vastberadenheid uit. De realisatie van een goede beurs vraagt een zekere inspanning. Onze missie is onverzettelijk: altijd vernieuwen en een aanbod voorstellen dat zowel gevarieerd als interessant is. De credo’s van onze beurs zijn dan ook: de moeite waard zijn om ontdekt te worden en een aangenaam bezoek verzekeren!

CONTACT

Schoonmansveld 22
2870 Puurs / België

INDUSTRIEZONE PULLAAR Nr.563-564

T 03 860 60 50
F 03 860 60 51
E info@meubelco.be

Klik hier voor meer info

OVER

Meubelco is een Belgisch bedrijf dat in 1987 werd opgericht. Sinds zijn oprichting kent het bedrijf een constante, stevige groei. Als verdeler van slaapkamers, eetkamers, jeugdkamers en kleine meubels slaagt ons ervaren ontwerpteam erin om voortdurend nieuwe modellen te ontwerpen in samenwerking met onze vaste fabrikanten.

VIDEO