HOE AANMELDEN

1Stap
Klik op de login knop om u in te schrijven
2Stap
Wacht op de bevestiging van de beheerder
3Stap
Meld u aan met uw login en paswoord

De bevestigingstijd varieert in functie van de beheerder !

OPENINGSUREN

Maandag tot vrijdag 9h00 - 18h00
Zaterdag 9h00-17h30
Zondag Gesloten

OVER ONS

About us

Meubelco is een Belgisch bedrijf dat in 1987 werd opgericht. Sinds zijn oprichting kent het bedrijf een constante, stevige groei. Als verdeler van meubels slaagt ons ervaren ontwerpteam erin om voortdurend nieuwe modellen te ontwerpen in samenwerking met onze vaste fabrikanten. Op deze manier hebben wij een vooraanstaande plaats in de meubelsector verworven. Frankrijk, Nederland en Engeland zijn onze belangrijkste exportmarkten.

Door onze snelheid en dienst na verkoop die onze reputatie alle eer aandoen, garanderen we een uitstekende logistiek : onze producten zijn altijd beschikbaar in voorraad in ons 10.000 m² grote magazijn te Puurs (in de Gouden Driehoek Antwerpen / Brussel / Gent).

Onze aanzienlijke voorraden en onze leveringsservice, samen met onze snelheid en flexibiliteit, zijn onze grote troeven om u een soepele service te verzekeren die u zeker uw sterke punt zal zijn.

Tot onze sterke punten behoren onze aanpassing aan de markt en constante opvolging van de marktevolutie. In het licht hiervan begonnen we samen te werken met grote e-commerce websites gespecialiseerd in verkoop van meubels. We zijn erin geslaagd een belangrijke plaats in deze e-markt in te nemen, een markt in volle uitbreiding, gezien wij ons wisten aan te passen aan de noden, zowel op gebied van service als op gebied van producten.

Ons motto: al onze activiteiten gaan uit van het principe: ‘Denk globaal, werk lokaal’.

CONTACT

Schoonmansveld 22
2870 Puurs / België

INDUSTRIEZONE PULLAAR Nr.563-564

T 03 860 60 50
F 03 860 60 51
E info@meubelco.be

Klik hier voor meer info

DIENSTEN

De Meubelco-producten worden in honderden verkooppunten in heel Europa voorgesteld.Dankzij onze ervaren commerciële agenten en ons assistentieteam, wordt de verkoop van onze producten in vele talen vergemakkelijkt, in samenwerking met onze verkoopdienst. Onze doelstellingen zijn...

VIDEO